Gündem:
banner175
Pamukkale'de üç günde iki kez ot yandı, vatandaş tepkili
Pamukkale’nin traverten bulunmayan etekleri bayramda iki kez yandı. İki gün arayla meydana gelen yangınlar can ve mal kaybına neden olacak yangınlar değil, çünkü ot yangını...
 
Ama bembeyaz gelin gibi Pamukkale’nin hemen yanından yükselen kapkara bulutlar traverterleri tehdit ediyor.
 
Pamukkale’nin yönetimi İl Özel İdaresi’ndeyken mevsimlik işçiler bu otlar kurumadan bölgeyi temizler yangın riskini ortadan kaldırırdı.
 
Çünkü geçmişte bu tür yangınlar defalarca yaşandı. Ancak bu yıl Denizli Valiliğinin ihmalinden mi yoksa başka nedenlerden mi bilinmez o otlar temizlenmedi ve havaların ısınmasıyla kaçınılmaz olarak yandı.
 
Pamukkale örenyerinin işletmesi özel bir şirkette bulunuyor. Ve bu şirket, Pamukkale’ye giren herkesten 35 lira ücret alıyor. Otların temizlenmesi ihaleyi alan şirketin sorumluluğunda değil ki, bu yıl otlar sahipsiz kaldı ve yandı.
 
Yangın haberleri medyada yer alınca birçok vatandaş başlıktaki tepkiyi gösterdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku