Gündem:
banner175
Pamukkaleli 13 bin 795 kişiye 15,6 milyon lira yardım yapıldı

Pamukkale Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın 2016 yılında yaptığı yardımları paylaştı. Pamukkale ilçesinde oturan muhtaç durumdaki 13 bin 795 kişiye ve  11 bin 225 haneye vakıf tarafından ayni ve nakdi olmak üzere toplam 15 milyon 616 bin 163 lira yardım yapıldı.
 
Yardımların dağılımına bakıldığında en çok 3 bin 349 kişi ile yabancı uyruklu göçmenlere yardım edilidi. Vakıf, göçmenlere toplamda 787 bin 166 lira yardım yaparak, bir yılda kişi başı 215 lira vermiş oldu.
 
Hane bazında ise en çok yardım 5 bin 693 hane ile yakacak yardımı oldu. Eşi vefat etmiş kadınlara yardım programı çerçevesinde ise 479 kadına 1 milyon 84 bin liradan fazla para dağıtıldı.
 
Pamukkale Kaymakamlığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, vakfın mütevelli heyeti tarafından yardım yapılacak kişi ve hanelerin belirlendiği hatırlatılırken, “2017 yılında da muhtaç ailelerimizin başvuruları alınmakta olup en kısa sürede sonuçlandırılmakta ve gerekli yardımların yapılmasına devam edilmektedir” denildi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku