Gündem:
banner175
Pamukkale'yi tekrar kazanmak için denenebilecek formül
Urgancı yazısında diğer Pamukkale durumunda olan örenyeri ve müzelerin fiyat kıyaslaması yaparak bazı yerlerin 5 lira, bazılarının da bedava olduğunu yazdı. Urgancı, Pamukkale’yi yabancı bir şirketin işletmesini de eleştirirken, “Gelelim Pamukkale’ye nasıl daha ucuza gireceğimize. Aslında burada amaç daha ucuza girmekten çok, Pamukkale’yle olan bağlarımızı yeniden inşaa etmek, kendi değerimizi, adını bile bilmediğimiz (Turkuaz Tanıtım LTD ŞTİ) bir şirketin insafına bırakmayacağımızı göstermek” dedi.
 
Denizlilileri BİMER’e dilekçe göndermeye çağıran Urgancı, “Yapmamız gereken basit, ama topyekün yapılması gerekiyor. Giriş ücretinin aşağıya çekilmesi için BİMER’e bu adresten https://www.bimer.gov.tr/ bir mesaj göndereceğiz. Ben aşağıdaki mesajı gönderdim bile. Siz de kolay olması açısından kopyala yapıştır ile gönderebilirsiniz” diye yazdı.
 
“Kentimiz için değmez mi?” diye soran Urgancı, BİMER’e yazdığı dilekçenin örneğini de paylaştı:
 “Sayın yetkili, kentimizin yegâne değeri Pamukkale örenyerine giriş ücretleri son derece pahalıdır. Bizler Denizli halkı olarak burnumuzun dibindeki bu tarihi ve doğal hazinemizi ziyaret edemiyor, eşimizi dostumuzu götüremiyor, çocuklarımıza gösteremiyoruz. Giriş ücretlerinin makul seviyelere çekilmesini talep ediyoruz. Saygılarımızla…”
 
Yazının tamamını okumak için lütfen linki tıklayınız: http://www.denizlipost.com/pamukkaleye-ucuza-girmenin-bir-yolu-var.html
 
Kapak fotoğrafı: One World Just Go / Pin It
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku