Gündem:
banner175
Pandemi etkisiyle gayrimenkul sektöründe ‘doğaya dönüş' tercih ediliyor
Sektörü etkileyen konularla ilgili bilgi veren gayrimenkul umanı Gülin Coşkun, “Pandemi sürecinde 1 yılı geride bıraktık. Bu süreç 7’den 70’e herkesi ve her sektörü etkiledi. Panik, kaos ve acı dolu bu dönemi tamamen geride bırakmak en büyük temennim. Bu süre zarfında uygulanan sokağa çıkma ve benzeri kısıtlamalar ile sosyal yaşantımız sekteye uğradı. Aylarca evlerimizde kaldık ve yaşadığımız alanlar bize yetmemeye başladı. İhtiyaçlarımız, düşüncelerimiz ve planlarımız da değişti. Pandemi öncesi stüdyo dairelerin revaçta olduğu bir dönem vardı. Pandeminin etkisiyle balkon ve bahçe kullanımının önemini anladık. Bu sebeple doğaya dönmeye başladık. Daha büyük, daha ferah evler tercih edilmeye başlandı. Bu süreçte yazlığı olan kişiler yazlıklarına taşındı. Pandeminin getirdiği remote (uzaktan) çalışma sistemi ile birlikte evlerde ofis yaratma ihtiyacı duyanlar oldu. Bu yüzden gayrimenkul sektöründe tercihler ‘Doğaya Dönüş’ teması altında şekilleniyor” dedi. 

Gayrimenkul sektörünün 2020 yılı içinde pandemiye rağmen hareketliliğini koruduğuna vurgu yapan Gülin Coşkun, “Konut satışlarında 2017’den sonra ilk kez rekor kırıldı. Pandemiye rağmen gelen satış rekorunda, tarihi düşük faizli kredi kampanyaları etkili oldu. Gayrimenkul sektörü pandemi dönemi dahil harekete devam etti. Beraberinde yeni nesil teknoloji imkanlarını da hızlıca ekleyen sektör olumlu yönde ilerlemeye devam ediyor. 2021 yılından da umutluyuz” dedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku