Gündem:
banner175
PASVAK, kovid-9 önlemleri çerçevesinde sıcak yemek servisini durdurdu

Pamukkale Eğitim ve Sağlık Vakfı (PASVAK), Denizli’de 16 yıldan bu yana ihtiyaç sahiplerine günde iki öğün sıcak yemek servisi yapıyordu. Ancak Kovid-19 salgınıyla birlikte önlemlerini artıran PASVAK, sıcak yemek servisini durdurma kararı aldı.
 
PASVAK yönetiminden yapılan açıklamada, tak zamanlı çalışan gıda mühendisi denetiminde günde iki öğün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yemek uygulamasına; kovid-19 önlemleri çerçevesinde ara verildiği bildirildi.
 
Salgının başlamasıyla birlikte tedbirlerin artırıldığını belirten PASVAK yönetimi, “Dağıtım personelimiz, bone eldiven ve maske kullanmakta, her evde eldiven yenileyip, kişiler ile mesafeyi koruyarak kurallara uymaktadır. Bir gün öncesinde bırakılan ve bir gün sonrasında ihtiyaç sahipleri tarafından temiz bir şekilde tarafımıza teslim edilen sefer tasları, dağıtım sonrası aşevinde tekrardan bulaşık makinasında deterjanlı su ile yüksek derecede yıkanmaktadır. Dağıtım araçlarımız her gün yıkanıp dezenfekte edilmektedir” denildi.
 
Açıklamada, “Göstermiş olduğumuz bu titizliğe rağmen yemek verdiğimiz kişiler günlük sosyal temas ile ilgili olarak bizlere kaygılarını iletmişlerdir. Yönetim kurulumuz yaptığı değerlendirmede, bulaşma ihtimalini azaltmak bakımından, geçici olarak, sıcak yemek yerine iaşe yardımına geçilmesinin daha isabetli olacağı kanaatine varmıştır. Dayanıklı ekmek ve et kavurmasını da içeren gıda paketlerimiz iki haftada bir ihtiyaç sahiplerinin kapılarına ulaştırılacaktır” denildi.
 
PASVAK, salgın tehlikesi geçinceye kadar ihtiyaç sahiplerine iki haftada bir nohut, makarna, pirinç, bulgur, un, süt, yağ, salça, kavurma ve Trabzon ekmeğinden oluşan paket dağıtacak.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku