Gündem:
banner175
PAÜ eski genel sekreteri Çoyan'dan avukat Ayşe Rabia Y. açıklaması
Gazetemizde yer alan ifadelerin gerçeği yansıtmadığını, Şehit Başsavcı Mustafa Alper ile geçmişte iyi arkadaş olduklarını belirten Çoyan’ın Avukat Sami Sönmez aracılığıyla cevap ve düzeltme hakkını kullandı. Avukat Sönmez’in imzasıyla tarafımıza ulaşan açıklama şöyle:
 
Yayınınızda 11 Mayıs 2017 Perşembe günü “Avukat Ayşe Rabia Yüreklitürk İzmir’de gözaltına alındı” başlıklı haberin içeriğinde “…FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen eski rektör Hüseyin Bağcı, tutuklu genel sekreter Kenan Çoyan gibi isimlerin avukatı, Ayşe Rabia Yüreklitürk” isimli haber gerçeği yansıtmamaktadır.
 
Rahmetli Şehit C. Başsavcı Mustafa ALPER, müvekkilim Kenan ÇOYAN ile geçmişte iyi arkadaşlardı. Böyle bir garabet haber içinde adının geçmiş olması ve irtibatlandırılması, Kenan ÇOYAN’ı çok derinden üzmüştür.
 
Adı geçen Av. Ayşe Rabia Yüreklitürk, haber yayınlandığında Kenan ÇOYAN’ın müdafii değildir..Kenan Çoğan’ın müdafiliğini  Av. A.Sami Sönmez yapmaktadır. Haberin düzeliterek, TEKZİPEN yayınlanmasını rica ederim.
 
Av. A. Sami SÖNMEZ
İstanbul Barosu 18160
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku