Gündem:
banner175
PKK/KCK operasyonunda iddianame tamam
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, Denizli’de terör örgütü PKK’ya yönelik yürützülen soruşturma ile ilgili bilgi paylaşımı yaptı. Cumhuriyet Savcılığı; PKK/KCK terör örgütü ve alt oluşumlarına yönelik olarak başlatılan soruşturmalar kapsamında, örgüt mensuplarından elde edilen bilgi ve belgeler ışığında, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H’ye (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi) yönelik 10 Mayıs’ta yapılan ve 16 kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili detayları aktardı.
 
5’İ ZATEN TUTUKUYDU
Savcılıktan yapılan açıklamada, ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’  ve benzeri suçlardan gözaltına alınan 16 kişiden 5 kişinin 13 Mayıs günü tutuklandığı hatırlatıldı. Cumhuriyet Savcılığı, bu tarihten sonra yürütülen soruşturma sonucunda;
 
EŞ İL BAŞKANI VE MERKEZFENDİ İLÇE BAŞKANI DA VAR
HDP Denizli İl Eş Başkanı N.E. hakkında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma ve Terör Örgütü Propagandası Yapma, HDP Merkezefendi İlçe Eş Başkanı R.S. hakkında Terör Örgütü Propagandası Yapma ve diğer şüpheliler M.D., M.Y., M.K., Y.K., M.E., V.D., A.F.Ü, Ü.E., F.K., D.K., F.Ç., F.T., S.Y., A.S.A., S.Ç., S.Ö., M.E.A., Z.E., M.D., A.E. ve F.İ. hakkında aynı ve benzer suçlardan Denizli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldığı kaydedildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku