Gündem:
banner175
Polis yanlış anlarsa!
Polisin uyuşturucu nedeniyle telefonunu dinlediği bir ünlü, Dubai’deki arkadaşına, ‘Gelirken bana iki iPhone getir’ dedi. Bakın polis o konuşmayı nasıl yorumladı.
 Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, bugün köşesinde polisin uyuşturucu operasyonu yapan polislerin telefon kayıtlarında nasıl yanlışlar yaptığını yazdı.
Gazeteci Özkan Tamirak'ın Beyaz TV’deki “Söylemezsem Olmaz”a konuk olduğunu ve  emniyet'in aralarında artık bağımlı olmuş ünlülerle ve şarkıcıların da olduğu üçüncü dalga 



uyuşturucu operasyonunu yapacağını açıkladığını hatırlatan Eyüboğlu köşesinde şunları yazdı:


“Polisin uyuşturucu nedeniyle telefonunu dinlediği bir ünlü, Dubai’deki arkadaşına, ‘Gelirken bana iki iPhone (iPhone diye yazılıp, ayfon diye okunuyor) getir’ dedi. Tapelere bu, ‘Gelirken bana iki tane afyon getir’ şeklinde girince polis, gözaltındaki ünlüye, ‘Ne yaptın o afyon sakızlarını’diye sordu. Ünlü itiraz edince telefon kayıtları yeniden dinlendi. Polisin, ‘iPhone’u, ‘Afyon’ anladığı ortaya çıktı ve telefonların fişlerini beyan etti de ünlü öyle kurtuldu.”
banner209
Anahtar Kelimeler
Polis Yanlış Anlarsa!
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku