Gündem:
banner175
Polisin 173'ncü gurur kutlaması
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinlikle kutluyor. Kutlama kapsamında İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle Valilik yanındaki Atatürk Anıtına çelenk koydu. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri ve Trafik Denetleme Şubesi'ne bağlı Şahin Trafik Timleri, Delikliçınar Meydanı'nda sirenler çalarak motosikletleriyle gösteri yaptı. Motosikletli polis timleri meydanda ay ve yıldız oluşturdu. Meydandaki çok sayıda vatandaş da cep telefonlarıyla polislerin fotoğraflarını çekip, sosyal medya hesaplarında paylaştı. Gösteride Özel Harekat Şubesi'nin Ejder aracı ve polisleri de büyük ilgi gördü.
 
Öte yandan İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Polis Teşkilatının kuruluş nedeniyle Polisevi’nde, emniyet birimlerindeki müdürler ve polislerle bir araya geldi. Teşkilatın kuruluşu nedeniyle pasta kesen Müdür Demir, polislere ikram etti. Ramazan ÇETİN / DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku