Gündem:
banner175
Protokolden Anneler Günü mesajları
 HASAN KARAHAN (DENİZLİ VALİSİ)
“Anneler, dünyanın en yüce, en kutsal değerleri,  sevgiyi ve iyiliği en çok hak eden varlıklarıdır. Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyanın en güzel en temiz en masum ve en yüce duygularından biridir. Bizleri canından bir parça olarak dünyaya getiren, hayatını bize adayan annelerimizin hakkı ne yapsak asla ödenemez. 
Bizlere değer bilincini ilk öğreten annelerimiz, yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sabır göstermiş, sadakat, cesaret, hoşgörü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize hayatlarının her gününde destek olmak, bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin görevidir.
Anneler Günü’nün, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza vesile olacağı inancıyla, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin anneleri başta olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, ellerinden öpüyorum. Ebediyete intikal eden annelerimizi de rahmetle anıyorum”

NİLGÜN ÖK (AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ)
"Annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan, aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır.
Üzerimizde büyük hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz, her zaman onurumuz, gururumuz ve başımızın tacıdır.
Aldığımız tedbirler ve yapılan doğru müdahaleler ile virüs problemini en kısa sürede çözeceğimize inanıyorum. Virüse karşı uyguladığımız politika ile tüm dünyaya örnek olduk. Artık sınırlandırmaların kademeli bir şekilde esnetileceği normalleşme sürecine giriyoruz. Ama bu kesinlikle virüs tehlikesinin ortadan kalktığı anlamına gelmiyor. Tedbirlere titizlikle uyarak, sorumlu ve sağduyulu davranmalıyız. Tabi bu sürecin aşılabilmesi için annelerimizin ülkemizden, milletimizden ve çocuklarımızdan hayır dualarını eksik etmemeleri de çok önemli.
Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum”

OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
"Merhametin ve şefkatin timsali annelerimiz en değerli varlıklarımızdır. Bizler için bir ömür boyu tüm zorluklara göğüs geren, iyiliği, doğruluğu, dürüstlüğü ve güzel ahlakı öğreten annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Onlara layık birer evlat olmak için çabalamalı, her zaman hayır dualarını alarak ömürlerinin sonuna kadar hürmet göstermeli, asla saygıda kusur etmemeliyiz"
Yüreğinde sonsuz sevgi, sabır ve fedakarlık taşıyan annelerimiz, doğduğumuz ilk günden itibaren yaşantımızdaki en güvenli sığınaktır. Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve gönül rızalarını almak evlatlar olarak bize düşen en büyük vazifedir. Sadece Anneler Günü'nde değil her zaman yanlarında olmalı, anne ve babalarımız hayattayken değerlerini bilmeliyiz.
Onlara ne kadar minnet duysak azdır. Üzerimde büyük emeği olan annemi saygı ve rahmetle anıyor, hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit anneleri başta olmak üzere, değerli eşimin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum"

HÜSEYİN BAĞ (PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ)
“Dünyanın en kutsal görevini üstenmiş olan annelerimiz; karşılıksız sevgi, sabır, emeğin en somut örneği, değeri hiçbir sözcükle açıklanamayan ve yeri hiçbir zaman dolmayan en değerli varlıklarımızdır. Baş tacımız olan annelerimizin aynı zamanda zor zamanlarımızda sığındığımız liman, aile bireylerini bir arada tutan temel güç ve evi sıcak bir yuva haline getiren birlik ve beraberliğimizin en büyük timsalidir. Onları mutlu etmek, gururlandırmak ve emeklerinin karşılığını gösterebilmek için bizlere düşen görev ise vatanına ve milletine hayırlı bireyler olmaktır. Onların gülen yüzleri, mutluluğu ve huzuru bizlerin en büyük hazinesidir.
Pamukkale Üniversitesi Yönetimi olarak bizler, eğitimin temelini veren annelerimizden aldığımız değerli emanetleri olan evlatlarını, başta annelerini gururlandırmak ve vatanına ve milletine hayırlı bireyler olarak yetiştirebilmek amacıyla tüm eğitim olanaklarımızı bu uğurda her daim seferber etmiş olduğumuzu bu vesileyle belirtmek isterim.
Evlatlarını vatan toprağına emanet etmiş aziz şehitlerimizin değerli anneleri başta olmak üzere bizleri dünyaya getiren, sabır ve sevgi ile büyütüp, vatanına ve milletine hayırlı bireyler olmamız için gecesini gündüzüne katan, sevgi ve mutlulukların en yücesine layık olan değerli annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlarken, ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize ise Allah’tan rahmet diliyorum”

AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
 “Anneler, bir bireyin yetiştirilmesinde en önemli görevi üstlenen maneviyatı ile hiçbir ölçü kalıbına sığmayan sevgisiyle emekleri yadsınamayacak kişilerdir. Annelerimizi, babalarımızı sadece bir günde değil hayatımız boyunca hatırlamak biz evlatların görevidir. Evlatlar olarak bizlere düşen görev, annelerimizi her gün arayıp sorarak, hayatlarını güzelleştirmek, gül yüzlerini güldürmektir. Annelerimizin bizlere verdiği sonsuz sevgi ve emeği gelecek kuşaklara aktarabilmek bizlerin en önemli görevleri arasında yer alıyor. Bu duygu ve düşüncelerle, başta kendi annem, eşim olmak üzere karşılıksız sevgi, hoşgörü, fedakarlık, özveri ve emeğin simgesi tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum”

ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
“Annelik, dünyadaki en kutsal değer, yaşamdaki en büyük destekçilerimiz, karşılıksız ve sonsuz sevginin kaynağıdır. Anne olmak, hiç şüphesiz dünyanın en masum ve en güzel duygusudur. Anneler, ömürleri boyunca evlatlarının geleceği için sonsuz fedakarlık, sevgi ve şefkatle emek verirler. Bu sonsuz emeğin bir ifadesi olarak da ‘Anneler Günü’ oldukça anlamlı ve özeldir. Bizlere doğru yolu göstererek bugünlere getiren annelerimize hak ettikleri sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü göstermek, boynumuzun borcudur. Anne, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, şefkatin, merhametin, fedakarlığın timsalidir. Ülkemize, kentimize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirme amacıyla bütün zorluklara göğüs gererek fedakârca çalışan annelerin, aynı zamanda bir kadın olarak toplumsal hayatta da hak ettikleri değeri ve saygıyı görmeleri en büyük temennilerimizden biridir. Bir kadın başkan olarak, kadınlarımızın her türlü toplumsal alanda yer almalarına, onlara istihdam sağlamaya büyük önem veriyorum. Kadının katkı sağladığı, emek verdiği her işte kalkınma vardır. Merkezefendi Belediyesi olarak kadın hemşerilerimizin her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın, şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri başta olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sevdikleriyle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum”

MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BELEDİYE BAŞKANI)
“Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Annelik fedakarlık numunesi, sevgi nişanesi, en iyi niyet, en görkemli insani ve manevi ziynettir. Anne ömür boyu baş tacı edilecek değerdir.  Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, anneleri baş tacı kabul eden, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğin temsilcileriyiz.  Bu anlayışla annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için önümüzdeki süreçte de kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Başta üzerimde büyük emeği bulunan ve gurbette olduğu için özlemle andığım annem olmak üzere ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin ile şehit annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum "

YUSUF GARİP (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ)
“Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren bizleri sevgisiyle saran, karşılıksız emekle en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizin hakkı ödenmez. Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisinde buyurduğu gibi annelerimizin sevgisi, en değerli sevgidir.
 
Dünyaya gözlerimizi açtığımız andan itibaren sevgisiyle bizleri kucaklayan, mutluluğumuz ile mutlu olan, üzüntümüzle üzülen annelerimizin kutsal görevlerini severek yerine getirdikleri muhakkaktır. Annelerimiz, karşılıksız emekle bizleri dünyaya getirerek en iyi biçimde yetişmemizi sağlar. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda, şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Bizleri dünyaya getiren ve yarınlara hazırlayan annelerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisinde buyurduğu gibi annelerimizin sevgisi, en değerli sevgidir. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu yerine getiren tüm annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor, dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum”
 
UĞUR ERDOĞAN( DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI)
“Annelerin, bizdeki emekleri çok fazladır… Anneler, birer sanatçıdırlar; en büyük eserleri ise evlatlarıdır. Korona virüs sebebiyle, uzun bir süredir aile büyüklerimizin ve annelerimizin sağlığı için mesafemizi korumak zorunda kaldık. Belki de birçoğumuz, annelerimizi uzun süredir göremedi ve o nedenle maalesef bu Anneler Günü’nü buruk kutluyoruz. Umarım, bir an önce salgın sona erer ve annelerimiz ile büyüklerimize doyasıya sarılırız.
 Annelerin, bizdeki emekleri çok fazladır… Anneler, birer sanatçıdırlar; en büyük eserleri ise evlatlarıdır. Fiziksel ve ruhsal olarak gelişimimizi sağlayan öğretileri, ilk olarak annelerimizden alırız. Onlar, bizim, sağduyulu, ilkeli ve ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetişmemiz için büyük emek sarf ederler. Bizi millet yapan değerlerin oluşturulmasında da daha büyük katkıya sahip kimse yoktur. Üzerimizde o kadar hakları vardır ki; ne yapsak ödeyemeyiz. Sürekli yanlarında olduğumuz aile büyüklerimizden ve annelerimizden, bugünlerde sağlıkları için uzak kaldık. Belki de birçoğumuz annelerimizi uzun süredir göremedi ve maalesef bu kez Anneler Günü’nü buruk kutluyoruz. Umarız, bir an önce bu salgın sona erer ve annelerimiz ile büyüklerimize doyasıya sarılırız. Bu duygu ve düşüncelerle, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anneleri Zübeyde Hanım, gazilerimiz ve şehitlerimizin eşleri ile anneleri başta olmak üzere, tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutluyorum. Hepsine sağlıklı, huzurlu, mutlu ve çok daha güzel günler diliyorum”

İBRAHİM TEFENLİLİ (DENİZLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)
Dünyanın en kutsal görevini üstlenen annelerimize varlıklarımızı borçluyuz. Doğduğumuz ilk günden itibaren yanımızda olan, bizleri her zaman şefkatli kollarıyla, sevgi ve hoşgörüyle kucaklayan değerli annelerimize minnettarız. Bizleri sabırla büyüten, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerimiz bize iyiliği, doğruluğu aşılamış, topluma, millete faydalı bireyler olmamız için gayret göstermiştir. Bugün dünyanın en zor ve kutsal görevini üstlenen annelerin günü. Onların değerini sadece bugün değil her gün bilmek bizim onlara borcumuzdur. Başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, bizi dünyaya getiren, sevgiyle, sabırla büyüten kıymetli annelerimizin anneler gününü kutlar, kendilerine teşekkürlerimi, saygımı iletirim. Ebediyete intikal eden tüm annelerimize Allah’tan rahmet dilerim”

MÜJDAT KEÇECİ (DENİZLİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)
“Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimizdir. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Şüphesiz ki annelerimize olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz.
Çalışan ve üreten anne, çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel mesajdır. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten minnet duygusuyla kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah'tan rahmet dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”
 
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku