Gündem:
banner175
Protokolden bayram ziyareti
Denizli protokolü askeri şehitlik, polis şehitliği, Sait Küçüker Erkek Yetiştirme Yurdu, 0-6 yaş çocuk yuvası ve huzurevine bayram ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Vali Vekili Ali Cergibozan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Kazım Arslan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katıldı. İlk olarak askeri şehitlik ile polis şehitliğini ziyaret eden protokol, şehit mezarlarına karanfil bırakıp dua etti, şehit aileleriyle bayramlaştı. Daha sonra yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla bir araya gelen Bakan Zeybekci ve beraberindekiler, çocuklarla bir süre sohbet ederek, bayram harçlığı verdi. Ardından çocuk yuvasındaki minikleri ziyaret eden protokol, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Protokol üyeleri huzurevinde kalan yaşlıların da gönlünü aldı. Huzurevini ziyaret eden Bakan Zeybekci ile beraberindekiler yaşlıların elini öpüp, çeşitli hediyeler sundu.
 

Bakan Zeybekci: “Milletimizin bayramını tebrik ediyorum”
 
Basın mensuplarına açıklamada bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Kurban Bayramı’nın ana felsefesi paylaşmak, birlik beraberlik, olanın olmayanla yardımlaşması, güzellikleri paylaşması demek. Bütün İslam alemi olarak Kurban Bayramımız mübarek olsun. Öncelikle yavrusunun saçını kınalayarak, bu vatana dine kurban olsun diyerek askere gönderen o anaların inancıyla şehit olan tüm şehitlerimizi, 15 Temmuz’da yanındaki düşerken bir inançla ayakta durarak teröristlerin uçaklarına tanklarına tüfeklerine karşı dimdik duran şehitlerimizi ve gazilerimizi anıyorum. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Bu bayram hürmetine İslam aleminde akan tüm masum kanları ve gözyaşları dinsin diye dua ediyoruz. Bunun için dünyada, Türkiye’nin her yerinde ve Suriye’de mücadele veren, İslam aleminin ümidi haline gelen güvenlik güçlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Rabbim onlara yardımcı olsun. Bayramı huzur içinde geçirmemizi nasip etsin. Bütün milletimizin bayramını tebrik ediyorum  ” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku