Gündem:
banner175
Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun

Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere protokol üyeleri bayram mesajları yayımladı. Birlik beraberlik ve hoşgörü dileklerinin ön plana çıktığı mesajlarda bayram tatilinde yolda olacaklara da dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları temennisinde bulunuldu.
İşte o mesajlar:
HASAN KARAHAN (DENİZLİ VALİSİ)
“Ruhların güzelleştiği, varlık sahibi olanların yokluk içinde olanları daha iyi anladığı, kardeşliklerin ve insanlar arası ilişkilerin geliştiği, “Hoş geldin Ya Şehri Ramazan” diye karşıladığımız bu manevi ayı, gelecek yıl inşallah sağlıklı bir şekilde tekrar ulaşmak temennisiyle uğurlarken bu uğurlama yerini Mübarek Ramazan Bayramı’nın gelmesi ile birlikte yeni bir sevince ve umuda bırakmaktadır. Günümüzde özellikle yaşadığımız coğrafyada birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı bu zamanda bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu müstesna günlerdir. Maalesef bu yıl korona virüs salgını sebebiyle tıpkı milli bayramlarımızda olduğu gibi dini bayramlarımızdan Ramazan Bayramını da evlerimizde geçirecek olmanın burukluğu içindeyiz. Ramazan Bayramını anlamlı ve unutulmaz kılan birçok eşsiz güzelliğini bu yıl evlerimizde ailelerimizle yaşatmaya çalıştık. İnanıyorum ki, bundan sonraki dini ve milli bayramlarımızı her zamankinden daha coşkulu, kaygıların ve sıkıntıların geride kaldığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin daha da güçlendiği bayramlar olarak yeniden hep birlikte yaşarız. Yaşanılan bu hassas süreçle ilgili üzerlerine düşen sorumluluğun icabını harfiyen yerine getirip, gerekli tüm tedbirleri alan tüm Denizlili hemşerilerime de teşekkürlerimi sunuyorum. Karamsarlık, korku ve endişeye kapılmadan, umudumuzu ve direncimizi kaybetmeden gerekli tüm tedbirlere uyarak bu zorlu günleri inşallah geride bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının ülkemizde, tüm İslam Âlemi ve dünyada sağlığın, barışın ve esenliğin hâkim olmasına vesile olmasını temenni eder; tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, sağlık ve huzur içinde nice bayramlara kavuşmalarını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”
OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
"Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet ve bereket ayı ramazanın ardından, mübarek bayrama ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Ancak bu bayram özlem ve sevincimizi, gelecekte daha sağlıklı günlere kavuşmak adına farklı bir şekilde paylaşacağız. Anne ve babalarımızın, akrabalarımızın ve tüm sevdiklerimizin bayramını bu kez telefon veya diğer iletişim araçlarıyla kutlayacağız. Sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayacağız.
Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayımıza Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip etsin. Bu duygularla Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”
HÜSEYİN BAĞ (PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ)
 “Bayram Sevincini Yan Yana Olamasak Da, Kurduğumuz Gönül Köprüleri ile Yine Bir Aradaymışçasına Yaşayacağız. İyiliğin, paylaşmanın ve birlikteliğin sevgi, saygı ve hoşgörü ile harmanlandığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği bir bayrama daha erişmiş olmanın mutluluğunu, içinde bulduğumuz küresel salgın süreci sebebiyle yan yana olamasak da, kurduğumuz gönül köprüleri ile yine bir aradaymışçasına yaşayacağız. Toplumsal yaşamda önemli bir yeri bulunan ve bir milletin birlik, beraberlik gibi manevi duygularını sağlamlaştıran Bayramlarımız; aynı zamanda her daim dargınlık ve kırgınlıkların geride kaldığının, herkesin birbirine hoşgörü ile yaklaştığı huzurlu günlerin müjdecisi olmaktadır. Dini ve vicdani hassasiyetimiz ile ihtiyacımız olan birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma duygularımızı yoğun bir şekilde yaşamamıza vesile olan mukaddes Ramazan Bayramı coşkusunu ve mutluluğunu, küresel salgın nedeniyle bu yıl önceki yıllardan farklı olarak mesafeli ve uzaktan paylaşmak zorunda kalsak da; Bayramın sevincini, mutluluğunu ve bize kattığı tüm güzel duyguları bir aradaymışız gibi yaşamaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarken, başta Ülkemiz ve Milletimiz olmak üzere, tüm İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Yaşamakta olduğumuz Covid-19 salgınından ülkemizin ve tüm insanlığın bir an önce kurtulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederken, tüm sağlık çalışanlarımıza da salgın ile mücadelede görevlerinde başarılar diliyorum.”
AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
“Tüm Pamukkaleli vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. İslam alemi mübarek Ramazan ayını bu yıl çok farklı olarak yaşamak zorunda kaldı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle bu Ramazan ayında önceden alışageldiğimiz iftar sofralarını, sahur buluşmalarını, teravih namazlarını birlikte yaşama imkanımız olmadı. Salgından korunmak için herkes bu Ramazan ayını kendiyle baş başa yaşadı. Gönül bu maneviyatı yoğun olan Ramazan ayını hep birlikte yan yana, gönül gönüle yaşamayı isterdi. Ancak bu yıl Ramazan ayını koronavirüs tehlikesi nedeniyle farklı ve buruk bir şekilde idrak ettik. Bu Pazar günü Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşayacağız. Bir sonraki Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı’nda eski özlediğimiz günlerdeki gibi yaşamanın nasip olmasını diliyorum. Bu vesile ile başta Pamukkaleli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.”
ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
“İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Pandemi tedbirleri kapsamında her ne kadar yakınlarımız ve sevdiklerimizle, bir araya gelemiyor ve sarılamıyor olsak da kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır. Hemşerilerimiz tedbirleri elden bırakmayarak Ramazan Bayramı’nı en iyi şekilde kutlayacaktır. Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizde birlik ve beraberliğin daim olması dileğiyle, Merkezefendililerin ve Denizlililerin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize sağlık, barış, kardeşlik, adalet ve hukuk getirmesini diliyorum.”
 
MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BEELEDİYE BAŞKANI)
"Bayramlar Türk-İslam ahlakının yaşanıp yaşatıldığı manevi ve kültürel bir varlık alanı, ortak hatıra ve hedeflerimizin nefes aldığı buluşma ve kavuşma sahasıdır. Ne var ki, bu yıl korona virüsü salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nı evlerimizde kutlamak zorundayız. Ben tüm hemşerilerimden korona virüsü tedbirlerini uymalarını rica ediyorum. Sevgimizi göstermemiz için mesafelerin yakın olmasına gerek yok. Bu bayram fiziki yakınlıktan ziyade gönül bayramı olsun. Bayram ziyaretlerimizi bir sonraki bayrama erteleyelim ve sevdiklerimizin bayramını telefonda kutlayalım.”
HASAN AKGÜN (İYİ PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI)
 “Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle mahzun kutlayacağımız bu Ramazan Bayramı’ndan sonraki bütün bayramları, omuz omuza kılacağımız bayram namazlarından sonra kucaklaşarak kutlamayı temenni ediyorum. İnanıyorum ki; bu salgın hastalık beraberinde sıkıntıları getirdiği gibi, gerek dini, gerekse milli bayramlarımızın değerinin daha iyi anlaşılmasını da sağlamıştır. Çünkü mahrumiyetler; sahip olunan kıymetlerin anlamının daha iyi kavranmasına da vesile olmaktadır. Bu Ramazan Bayramı’nda camilerimizde bir araya gelip namaz kılamayacağız. Dost ve akraba ziyaretleri yaparak kucaklaşamayacağız. Bayramı mahzun kutlayacağız ancak bu durum, Ramazan Bayramı’nın manevi iklimini yaşamamamıza elbette engel olmayacak. İnanıyorum ki; Ramazan Bayramı’nda gönüllerimizden yükselecek dualar, karşılığını bulacak, birçok sıkıntı gibi insanlık bu hastalığın da üstesinden gelecektir. Yüce Allah’tan Ramazan Bayramı’ndan sonraki bütün bayramları, omuz omuza kılacağımız bayram namazlarından sonra kucaklaşarak kutlamayı temenni ediyorum. Hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum.”
EKREM BAŞER (AK PARTİ MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI)
"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Ramazan bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır" diyen Ekrem Başer, mesajına şu şekilde devam etti: Bayramlar, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, insanları güzel duygu ve düşünceler ile birbirine iyi niyetle yakınlaştıran, sosyal hayatın getirdiği, stres, kaygı, sıkıntılardan uzaklaştıran, umudumuzu ve sevincimizi artıran, dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren, küslüklerin ortadan kalktığı, dostlukların tazelendiği müstesna günlerdir. Covid-19 salgını sebebiyle bu bayramda ziyaretlerimizi gerçekleştiremeyeceğiz fakat bu durum karşılıklı gönül köprüleri kurmamıza asla engel değil. Bayram sevincini en güzel yaşayanlar şüphesiz gönül kazanan, yardımlaşan, mutluluklara vesile olan ve kardeşçe gönül köprüleri inşa edenlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Merkezefendili hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm islam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını Kutlar, bayramın bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.”
YUSUF GARİP (MHP PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ)
“Başı rahmet, ortası bereket, sonu mağfiret olan Ramazan ayının sonuna gelerek, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesinde büyük katkısı olan bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Bu yıl da necip milletimiz yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmiş, 'komşusu açken tok yatan bizden değildir' düsturuna uyarak aşını paylaşmıştır. Bu bayramı biraz buruk bir sevinçle karşıladık. Türkiye zorlu bir sınav geçiriyor. Covid-19 nedeniyle vatandaşlarımız bu bayramı evlerinden geçirmek zorundalar. Ancak bu kısıtlamalar büyüklerimizi ve sevdiklerimizi aramak için bir engel değil. Dargınlıkların sona erdiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu mübarek bayramı evde ailelerimizle geçirmeliyiz. Bu günlerin de elbet sonu gelecek. Bu anlamlı bayramın önce ülkemize ve milletimize, dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe, vesile olması temennisi ile tüm Türk İslam aleminin ve hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim. Bu salgının da bir an evvel bitmesini ve sevdiklerimizle kucaklaşabildiğimiz günlere kavuşmayı Yüce Allah'tan niyaz ederim.”
MAHMUT OĞUZ (DENİZLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ)
“Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan, hepimiz için büyük anlamlar taşımakta olup, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalı,  bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşamalı ve paylaşmalıyız. Dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların, bu anlamda kıymetini iyi bilmeliyiz. Bu vesile ile çalışma arkadaşlarımın, yönetici, öğretmen, memur, hizmetli ve tüm Milli Eğitim çalışanları ve ailelerinin, öğrencilerimizin birlik, beraberlik, dayanışma, karşılıklı sevgi, saygı duyguları içinde bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
UĞUR ERDOĞAN (DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI)
"Omuz omuza yan yana geldiğimiz, doyasıya kucaklaşarak hasretimizi giderdiğimiz bayramlara da hep birlikte kavuşmak umuduyla, Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerin bir çiçek misali özenle büyütüldüğü, birbirimizden selam, ilgi ve nezaketi eksik etmediğimiz bayram güzelliğinde nice günler görmemizi; sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir bayram geçirmemizi dilerim. Çok değerli hemşehrilerim, hiç beklemediğimiz bir salgınla karşı karşıya kaldığımız ve sıkıntılara rağmen kenetlenerek, elbirliğiyle yol aldığımız bir dönemden geçiyoruz. Başarılı çalışmalarla kısalttığımıza inandığımız bu sürecin neredeyse sonuna geldik. Her ne kadar geçen yıllardaki gibi aynı sofrada buluştuğumuz, hep birlikte aynı atmosferi soluduğumuz bir ramazan ayı geçiremesek de, yine her zaman ki gibi kalplerimiz birdi; dualarımız hep sizinle, siz değerli dostlarımızlaydı. Milletçe birlik ve beraberliğimizin ne derece hayati önem taşıdığını bir kez daha yaşayarak gördüğümüz bugünlerin, Allah'ın izniyle çok daha güzel yarınları peşinden sürükleyip getirecek bir dönem olduğuna inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, omuz omuza yan yana geldiğimiz, doyasıya kucaklaşarak hasretimizi giderdiğimiz bayramlara da hep birlikte kavuşmak umuduyla, geride bıraktığımız ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eder, Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerin bir çiçek misali özenle büyütüldüğü, birbirimizden selam, ilgi ve nezaketi eksik etmediğimiz bayram güzelliğinde nice günler görmemizi, sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir bayram geçirmemizi dilerim."
İBRAHİM TEFENLİLİ (DENİZLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI)
“Mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi ve saygının ön planda olduğu bayramlar, geleneklerimizi yaşadığımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz önemli günlerdendir. Bu yıl tüm dünyanın içinde bulunduğu salgın nedeniyle Ramazan Bayramı’nı biraz eksik, buruk yaşayacağız. Sevdiklerimizle eskisi gibi bayramlaşamayacağız ama aldığımız önlemlerle sayesinde salgının yayılmasına engel olacak, sağlıklı yarınlara kavuşacağız. Vatandaşlarımızın alınan önlemlere riayet etmesi temennisi ile Ramazan Bayramı’nın tüm dünyaya sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni eder, nice bayramlara kavuşmayı Yüce Rabbimden dilerim.”
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliRamazan Bayramı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku