Gündem:
banner175
Sarıkamış şehitleri için tek yürek
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, tüm ülkede eşzamanlı Sarıkamış Şehitlerini Anma Programları düzenlendi.  
 
102 yıl önce Sarıkamış Harekâtı’nda vatanı uğruna can veren kahramanları anmak için toplanan grup Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde İncilipınar Parkında bir araya geldi. Protokol üyeleri başta olmak üzere yaklaşık 2000 kişi soğuk havaya rağmen, ellerinde Türk bayrakları ile 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar yürüdü. Yüreklerinde Şehitlerimizin acısı, gözlerinde karalılık ve vatan sevgisi; bir olmanın birlikteliğin gücünü hissettirdi.
 
Ecdadın ayak izlerinden yürüyüşün temsil edildiği programa Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Garnizon Komutanı Gültekin Yaralı, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve bazı daire müdürleri katılarak destek verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku