Gündem:
banner175
Savcılık iddiası: FETÖ'nün finansçıları
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltındaki iş adamları ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Başsavcılık, adliyeye sevk edilen 34 iş adamından 33’ünün tutuklandığını bildirdi.
 
Denizli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan ve 67 kişinin yargılandığı "Terör Örgütüne Üye
Olma" davasının devamı niteliğindeki bu soruşturmada 89 kişinin gözaltına alındığını bildiren Başsavcılık, “89 şüpheliden ifadelerine başvurulan 34 'ü, 21 Kasım 2016 tarihinde Denizli Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk olunmuş, sorgularının yapılmasını müteakiben 33 şüpheli tutuklanmıştır” dedi.
 
Baysavcılık, marketler zinciri sahiplerinden Can Pekdemir’in serbest kaldığı soruşturma ile ilgili açıklamasında devamla, “1 şüpheli soruşturma aşamalarında Türk Ceza Kanunu'nun 221'inci maddesi (Etkin pişmanlık) hükümlerinden yararlanma iradesiyle örgütün yapılanması, ilişkileri ve finansın sağlanmasına ilişkin ikrar, itiraf ve ihbar ettiği delillere göre etkin pişmanlıktan yararlanmakla adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır” dedi.
 
Açıklamada, gözaltında bulunan 55 şüphelinin sorgularının devam ettiği belirtildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku