Gündem:
banner175
Şehit Emin Güngör'e gözyaşı
Suriye’de yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında El Bab’ta DAEŞ’li teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen uzman çavuş Emin Güngör’ü son yolculuğuna uğurlamaya binlerce vatandaş katıldı.İlk olarak baba ocağına getirilen şehit Güngör, son kez geldiği evinde gözyaşları, ve tekbirlerle karşılandı. Şehidin ailesi, eşi, çocukları ve anne-babası şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
 


Şehidin naaşı daha sonra Acıpayam ilçe merkezine getirildi. İlçe merkezi ve dışından gelen binlerce vatandaş Acıpayam’da yapılan cenaze törenine katıldı. Şehidin cenaze törenine katılan protokol üyeleri ve binlerce vatandaş, şehit için saf tuttu.
Törene Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 40 yaşında şehadete eren Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’ün babası Ali (81) ve annesi Menendi Güngör’ (76) ile eşi Ayşe Güngör cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi.

 


Şehit Emin Güngör’ün Türk Bayrağına sarılı naaşı, öğle namazına müteakip Acıpayam Çarşı Cami’de kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatgahına defnedildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku