Gündem:
banner175
Şehitler Meydanında Demokrasi Şöleni
Demokrasi ve Şehitler Mitingi Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda başladı. Denizlililerin büyük ilgi gösterdiği mitingde Delikliçınar Meydanı neredeyse hınca hınç doldu.
 
Saatler öncesinden meydana gelen vatandaşlara Denizli Ticaret Odası tarafından bayrak, belediyeler de şapka ve su dağıttı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı miting alanında vatandaşlar üzerleri aranarak meydana alındı.
 
Tarihi görüntülere sahne olan mitingde önce siyasi parti il başkanları, Başakşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekilleri, Vali Ahmet Altıparmak ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tek tek anons edildi. Ardından konuşmalara geçildi.
 
MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Türkiye’nin beraberliğini kimsenin bozamayacağını söyledi. CHP İl Başkanı Teoman Sancar, “Türk halkının en büyük özelliği birbirine olan sadakatidir. Biz hep beraberiz hep beraber olacağız, darbecilere, teröre pabuç bırakmayacağız” dedi.
 
Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, FETÖ’nün emeline ulaşamayacağını, Türk milletinin dimdik ayakta olduğunu söyledi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz gecesinden itibaren Denizlililerin meydanı bir dakika bile boş bırakmamasını överek sözlerine başladı. Türkiye’nin güçlenmesinin bazılarını rahatsız ettiğini söyleyen Başkan Zolan, Denizlililerin, darbe girişimcilerine karşı dimdik ayakta durduğunu ve geçit vermediğini ifade etti.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku