Gündem:
banner175
Serviste kemer takmayan öğrenciye para cezası
Denizli İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, son iki okul servisi kazasında yaralanan öğrencilerin emniyet kemerlerinin takılı olmadığını tespit etti.
 
Çivril’de lise öğrencilerini taşıyan 90 servis aracını bu konuda denetime alan Jandarma öncelikle servis şoförlerini eğitecek, servislere kemer takmanın zorunlu olduğunu belirten yazılar asılacak.
 
Çivril’de servis kullanan yaklaşık 1500 öğrenciye emniyet kemeri takmanın önemi ve yasal bir zorunluluk olduğu anlatılacak. Ardından denetimlere başlayacak olan jandarma, emniyet kemeri takmayan lise öğrencilerine idari para cezası uygulanacak.
Velileri de eğitim kapsamına alacak jandarma, araştırmalara göre; emniyet kemeri takmanın ölümleri yüzde 45, ağır yaralanmaları ise yüzde 55 oranında azalttığı belirtildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku