Gündem:
banner175
Sevindik'te tarih tekerrür etti: 'Beraber ıslandık yağan yağmurda'
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Sevindik ve Anafartalar Mahallesi'nde düzenlenen mitinge katıldı. Yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Osman Zolan, Sevindik Mahallesi'nde yağan yağmur altında vatandaşlara seslendi. Konuşmasına, "Tarih tekerrür ediyor" diyerek başlayan Başkan Zolan, "Tam 5 yıl önce 2014'te aynı  bu yerde bu tırın üzerinde bugünkü gibi beraber ıslandık yağan yağmur altında. Tarih tekerrür ediyor demek ki akıbet belli Allah'ın izniyle. Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin" derken vatandaşlar hep bir ağızdan "Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda" şarkısını söyledi.
 
MEYDAN "YAPARSA OSMAN ZOLAN YAPAR" TEZAHÜRATLARIYLA İNLEDİ
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "5 yıl önce o anı hiç unutmuyorum. Bir kardeşimizin kucağında çocuğu vardı. Belki bundan daha fazla yağmur yağıyordu. Çok şükür birlik ve beraberliğimiz devam etsin" demesi üzerine bu kez vatandaşlar "Yaparsa kim yapar?, Yaparsa Osman Zolan yapar" tezahüratlarıyla meydanı inletti. Başkan Zolan ise, "Yaparsak birlikte yaparız" diyerek, içerisinde Sevindik'in de olduğu toplam 9 mahallenin baştan aşağı alt yapısını değiştirecek ihalenin 3 Nisan'da yapılacağını müjdeledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku