Gündem:
banner175
Sisli yolda aracı arızalanan sürücü ateş yaktı
Denizli- Antalya yolundaki sis, özellikle Şahintepesi ile Cankurtaran mevkisi arasındaki yaklaşık 20 kilometrelik bölgede etkili oldu. Yoğun sis altındaki yolda, görüş uzaklığı yer yer 5 metreye kadar düştü. Sürücüler, yolda ilerlemekte güçlük çekerken, trafik polisleri de sisin etkili olduğu bölgede bekleyip, uyarılarda bulundu. Kaza yapmamak için araçlarının park lambaları ile farlarını açan sürücüler, bir süre böyle ilerledi.
 
ATEŞ YAKIP, SÜRÜCÜLERİ UYARDI
Osman Tilki yönetimindeki 20 NS 771 plakalı, saman yüklü kamyon, sisin etkili olduğu yolda, saat 12.00 sıralarında arızalandı. Kamyonu yol kenarına park eden Tilki ve beraberindeki arkadaşları, yolda ateş yakarak, diğer sürücüleri uyarmaya çalıştı. Tilki, ayrıca reflektörlü yeleğini odun parçasına taktıktan sonra sallayarak, olası kazanın önüne geçti. Osman Tilki'nin, bir süre aracının arızasını gidermeye çalıştığı görüldü.
DHA / Ramazan ÇETİN

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku