Gündem:
banner175
TEMA'dan Başkan Osman Zolan'a ziyaret
Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra, TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, TEMA Mütevelli Heyeti Başkanı Doğan Arıkan, TEMA yönetim kurulu üyeleri ve TEMA Denizli İl Temsilcisi Gürkan Semiz katıldı. TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Ataç, kendilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Ataç, “Türkiye’de 730 bin gönüllü ile çalışıyoruz. Hızlı bir şekilde gönüllü sayımız artıyor. Yılda 5 kez gönüllülerimizle bir araya geliyoruz" dedi. Denizli’de düzenleyecekleri toplantıya 12 ilden 250 aktif gönüllü geleceğini kaydeden Ataç, "Sizleri de bu organizasyona davet ediyoruz. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz” dedi.
 
“Denizli’nin yüzde 47’si orman”
 
Başkan Osman Zolan ise, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Denizli'nin birçok güzellikleri içerisinde barındıran bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bu ülke hepimizin ve geleceğe güzelliklerle bırakmamız lazım. Denizli’nin yüzde 47’si orman. Şehir merkezinde kişi başına düşen aktif yeşil alan miktarı da 14 metrekare. Bu alanda Türkiye ortalamasının çok üzerindeyiz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yeşili ve doğayı koruma adına çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Çevreyi koruma anlamında her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. İnsanlarımızın sağlığını koruyarak geleceğe de güzel bir ülke daha güzel bir şehir bırakmak noktasında gayretlerimiz sürüyor” dedi. Konuşmaların ardından Ataç, Meşe Medeniyetin Çerçevesi adlı kitap hediye ettiği Başkan Osman Zolan'a TEMA rozeti taktı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku