Gündem:
banner175
Tin'den Bakan Kurum'a tebrik ziyareti
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine atanan Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Milletvekili Şahin Tin; “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek tebriklerimizi iletip başarılar diledik. Ayrıca seçim bölgemizde ziyaretler esnasında karşılaştığımız bazı sorunları ve çözüm önerilerini paylaşma imkânı bulduk. Çevre Şehircilik Bakanlığımız her zaman yaptığı hizmetleriyle milletimizin yüzünü güldürmeye, beklentilere cevap olacak nitelikte icraatları hayata geçirmeye devam ediyor. İnşallah bundan sonra da Sayın Bakanımızın gayretleriyle bu çalışmalar daha da hızlanarak sürecektir” dedi.
 
“GELECEĞİN ŞEHİRLERİ İNŞA EDİLİYOR”
 
Türkiye’nin gündemini uzun zamandan beri meşgul eden önemli bir soruna çözüm üretildiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemizde imara aykırı yapılardan kaynaklanan sorunlar uzun yıllardan beri süregelmektedir. Yıllara sari kangren olmuş bu sorunu cesaretle çözmek için önemli bir adım atıldı. İmar Barışı Kanunu adı altında yapılan düzenleme sayesinde yaklaşık 13 Milyon yapının imar ve ruhsat sıkıntısı sona ermiş oluyor. Bu dertten muzdarip olan vatandaşlarımız da rahat bir nefes almış olacaklar. Bu anlamda yeni dönemde Sayın Bakanımızın daha güçlü adımlar atarak yeni atılımlar eşliğinde başarılı icraatlara imza atacağına, kentsel dönüşüm çalışmaları ile de geleceğin şehirlerini inşa etmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.
 
KİTAP HEDİYE ETTİ
 
Milletvekili Şahin Tin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaretinde 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Denizli’nin sergilediği kahramanlık destanını kaleme aldığı ‘Denizli’de 15 Temmuz Destanı, Şükür Şafağı Gördük’ isimli kitabını takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku