Gündem:
banner175
TÜGVA'dan Başkan Zolan'a ziyaret
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilcisi Fatih Gün ve yeni yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Fatih Gün, TÜGVA’nın ilk kurulan şubelerinden birisinin Denizli olduğunu belirterek, "Sizlerin desteği ile faaliyetlerimiz devam ediyor. Yapmış olduğumuz faaliyetlerle önde gelen şubelerden birisiyiz. Bunda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizin payınız çok fazla. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 
"Gençlik demek gelecek demektir"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, verilen emeklerle TÜGVA gibi bir güzelliğin ortaya çıkmasının sağlandığını belirterek, "Biz emek vermeye, gayret etmeye ve yeni güzellikler ortaya koymaya devam edeceğiz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Gençlik önemli. Gençlik demek zenginlik demektir; gençlik demek gelecek demektir. Manevi değerleri ile donanmış bir gençlik varsa gelecek adına umutlu olabiliriz. Ülkesini seven, bayrağını seven gençlik yetiştirebilirsek ülkemiz adına daha da mutlu oluruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. TÜVGA Denizli İl Temsilcisi Fatih Gün ziyaretin sonunda Başkan Osman Zolan’a TÜGVA Dergisi takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku