Gündem:
banner175
TÜLOV Denizli Temsilciliği çalışmaları hızlandırdı
Denizli’ye bir dizi ziyaretler için gelen TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Demir, Genel Sayman Ecz. Barış Özgen, Vakıf Müdürü Tansu Özcan, İstanbul Temsilciliğinden Hüdai Demir; Denizli Temsilciliğinden Sidar Anıl Özalp ve Gülin Coşkun'un hazırladığı program kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'i ziyaret etti.

TÜLOV olarak Türkiye’de örgütlenmeye hız verdiklerini ve son olarak Edirne temsilciliğini açtıklarını belirten TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Demir, Denizli temsilciliğinin de önümüzdeki aylarda bir program yapacaklarını belirtti.  

Denizli’den önemli işler beklediğini belirten Demir, “TÜLOV’u Denizli’de çalışmalarını takdirle izlediğim Sidar Anıl Özalp ve Gülin Coşkun temsil ediyor. Yaptıkları katkılardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Denizli’de TÜLOV'u güçlendirme konusunda da ellerinden geleni yapıyorlar. Denizli’ye böyle güzel bir oluşumu kazandıracağımız için ben çok heyecanlı ve mutluyum” dedi. 

GÜLİZAR BİÇER KARACA VAKFIMIZA GÜÇ KATTI
Ziyaretler sonunda Denizli Milletvekili CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı da vakıflarına üye olarak kazandıklarını söyleyen Demir, “Gülizar Biçer Karaca’nın vakfımıza katılması bizi onurlandırmış ve güç katmıştır” dedi.

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV), Cumhuriyet’in kazanımlarının ve bu topluma katmış olduğu değerlerin bir taşıyıcısı olmak için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. 2002 yılında “Vergi muafiyeti” kazanımı elde ederek, kamu yararı niteliğinde bir vakıf olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ülkenin tarihsel, kültürel, sosyal ve çağdaş değerlerinin dünyaya tanıtılması ve lobi faaliyetlerine katkılar yapması amacıyla kurulan Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV), kuruluşundan bu yana alanında önemli etkinliklere imza attı, atmaya da devam edecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku