Gündem:
banner175
Tüm Denizli tek yürek oldu
Denizli'de vatandaşlar, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un çağrısı üzerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 100. yılını evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden saat 21:00'da ay yıldızlı bayraklar eşliğinde İstiklal Marşını okuyarak kutladı.
 
Gün boyu, kentin değişik noktalarında konserler veren Büyükşehir Bandosu, Delikliçınar Meydanı’nda saat 21.00 için hazırlığını yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın horoz heykeli önünde İstiklal Marşı okuduğu buluşmaya, çevreden de sosyal mesafe kuralına uyarak katılım oldu.
 


GÖRSEL ŞÖLEN YAŞANDI
Türk bayraklarıyla donatılmış meydanda Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı'nı okuyan Başkan Osman Zolan, tüm Türkiye ile birlikte Denizlililerin de 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda yapılan ışık gösterileri ise görsel bir şölene dönüştü. Programa kısıtlı sayıda katılanlar ise korona tedbirlerini ihmal etmedi.
 


"İKİ GÜZELLİK BİR ARAYA GELDİ"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, programın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, pencere ve balkonlardaki vatandaşların katılımıyla İstiklal Marşı'nı hep birlikte okuduklarını söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılını evde de kalsak coşkulu bir şekilde kutladıklarını kaydeden Başkan Zolan, "İnşallah hep birlikte daha iyiye daha güzele ilerleme noktasında Denizlideki vatandaşlarımızla birlikte ele el kol kola yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" dedi. Milli ve manevi değerlere sımsıkı sahip çıkan Denizlili hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimiz var. Bir yandan 23 Nisan'ı kutluyor diğer yandan ramazan ayını idrak ediyoruz. Bunlar bizim milli ve manevi değerlerimiz. İki güzellik bir araya geldi. Milli ve manevi değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Ben tekrar 23 Nisan Ulusla Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, herkesin ramazan ayını tebrik ediyorum."

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku