Gündem:
banner175
'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' arasında Denizli'den 12 firma yer aldı

Keçeci, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 1968 yılından bu yana aralıksız gerçekleştirdiği araştırmanın sanayi sektörü başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin büyümesiyle ilgili bilgiler içerdiğini belirtti.
Geçen yıl listede bulunan Denizli'den 12 firmanın bu yıl da yerini koruduğu aktaran Keçeci, bu durumun kentin önemini ortaya koyduğunu vurguladı.

Keçeci, şunları kaydetti:

"İSO 500'deki kuruluşların ihracatı yüzde 2,4 artarken, katma değerdeki yüksek teknoloji yoğunluklu pay yüzde 6,9'a yükselmiş. İstihdam yüzde 1, Ar-Ge harcamaları da yüzde 150'nin üzerinde artmış olarak açıklandı. Toplam borçların payının 1,4 puan yükseldiğini görüyoruz. Araştırma sonuçlarına göre şunu söyleyebiliriz ki sanayici borçla yaşamak zorunda. Bu borcu çevirebilmek adına düşük faizlere ihtiyaç duyuyor. Şu dönemde sanayicinin en büyük avantajı faizlerin düşük seviyede seyretmesi." DENİZLİ (AA)

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliİSODSO
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku