Gündem:
banner175
Türkiye'nin en büyük Atatürk Orman Çiftliği Şubesi olan Kınıklı Şubesi açıldı
1925 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla Ankara’da kurulan, zor koşullarda modern tekniklerle büyük bir başarıya imza atarak tarihe geçen Atatürk Orman Çiftliği, Denizli’de Atasoy Çiftliği öncülüğünde 2020 yılında ilk mağazasını Selçukbey Mahallesinde açmıştı. Gün geçtikçe Denizli halkının da güvenini kazanmasıyla hizmet alanını genişleterek Kınıklı Şubesini de açan Atatürk Orman Çiftliği, sağlıklı ve güvenilir gıdanın herkes için ulaşılabilir olması amacını güdüyor.


Açılışta konuşma yapan Ahmet Küçüker “ Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Bu bizim için çok gurur verici. Kınıklı Şubesi Türkiye’nin en büyük Atatürk Orman Çiftliği şubesi olma özelliğini taşıyor. Kapsamlı, kaliteli ve güvenilir bir hizmet anlayışı ile ilerliyoruz. Sağlıklı, doğal ve kaliteli, üretici ve tüketici dostu ürünlerimizle Denizli’de de büyük bir ilgiyle karşılanıyoruz. Ne mutlu bize. Atatürk Orman Çiftliği Kınıklı Şubesi herkese hayırlı olsun” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku