Gündem:
banner175
Uçakla yolculukta büyük artış
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2018 yılı Ocak Ayı Havalimanı İstatistiklerine göre; Ocak ayında Denizli Çardak Havalimanı’nda iç hat yolcu trafiği bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 39 artışla 54 bin 282 yolcu, dış hat yolcu trafiği yüzde 9 artışla 4 bin 719 yolcu, toplamda ise yüzde 36 artışla 59 bin 1 yolcu oldu.
 
2018 Yılı Ocak ayında Denizli Çardak Havalimanı’na iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10 artışla 425 oldu. Dış hatlar uçak trafiği 29 olmak üzere, toplam uçak trafiği yüzde 9 artışla 454’e ulaştı.
 
2018 Yılı Ocak ayında Denizli Çardak Havalimanı Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise toplamda yüzde 30 artışla 535 ton olarak gerçekleşti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku