Gündem:
banner175
Üniversite öğrencilerinden engelliler için 'Yalnız değilsin' videosu
Çekimde, topluluk üyelerinden Aleyna Koca, Taha Göktuğ, Anıl Kerem Yıldız, Birgül Bayram, Durali Buran, Osman Manay, Gülşah Karadaş, Ecem İnan, Gülizar Yıldırım ve Onurcan Yenievli görev aldı. Kısa filmde, bedensel engelli birinin banka şubelerine girerken yaşadığı zorluklar ve kent mimarisi nedeniyle çektiği sıkıntılar anlatıldı. Engellilerle röportajların da yer aldığı videoda, sokakta müzik yapan bir grup, 'Hayat bayram olsa' şarkısını seslendirdi. Videonun sonunda ise işaret dili ile şunlar anlatıldı:
 
"Bugün, burada sana sesleniyorum. Tüm sessizliğimle 'yalnız değilsin' bunu anlamanı istiyorum. Tüm kalbinle hissetmeni istiyorum. Sadece bugün değil, her gün senin günün, senin sesin olmak mutluluklarına ve acılarına arkadaş olmak istiyorum. Seni anlıyorum, bu yüzden buradayım. Durma, anlat. Güneşin doğuşunu, ayı, yıldızları, bulutları anlat. Dinlemek istiyorum. Yalnız değilsin, seni seviyorum. Ne olmak istediğini, hayatını, anneni, babanı, arkadaşlarını anlat. Biz, seninleyiz sen de bizimlesin. Yalnız değilsin. Seni seviyorum ve her gün senin günündür. Durma, bizlere insan olmayı anlat."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku