Gündem:
banner175
Üniversitede ‘otopark' gündemi
Pamukkale Üniversitesi’nde bir süreden bu yana gündemde olan otoparkların ücretli olması uygulaması başladı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ’ın bir süredir Twitter’den öğrencilere aktardığı, soru işaretlerini giderdiği konu resmen uygulanmaya başlandı.
 
YÖNETMELİK 2014’TE ÇIKMIŞ
Rektör Bağ, PAÜ Senatosu’nun 2014 Nisan’ında otopark yönetmeliğini uygulamaya koyduğunu, yönetmeliğin 5’nci maddesi, 4’ncü fıkrası gereği, aracı olan öğrencilerin normal kimlik kartlarını bırakacaklarını, bunun yerine otomatik geçiş sistemine (OGS) dahil olacaklarını açıkladı.
 
GÜNLÜĞÜ YAKLAŞIK 1,3 TL
Rektör Bağ, OGS bedelini de, üç ay için 125, 6 ay için 250 lira olacağını açıkladı. Günlük yaklaşık 1,3 liraya gelen otopark ücreti öğrencilerin tepkisini çekti.
 
GERİ ADIM YOK SİNYALİ
Öğrenciler, twitter’den kararı paylaşan Rektör Bağ’a ücretin yüksek olduğu yönünde tepkilerini dile getirse de; Rektör Bağ, bu yöndeki bir tepkiye “Aracı olan otopark ücretini de ödemeli” yönünde bir açıklama yapmış ve kararda geri adım olmayacağının sinyalini vermişti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku