Gündem:
banner175
Unsuz, şekersiz, yağsız yaş pasta yaptılar

2004 yılında kurulan ve bu güne kadar çok sayıda kadının istihdamı ve gelir kazanmasına imkan tanıyan Hanımeller Ev Ürünleri Tüketim Kooperatifi, ev tadında pasta, yemek, börek başta olmak üzere çok sayıda lezzeti Denizli halkına sunmaya devam ediyor. İşyerlerine ve özel günlere organik ve taze ürün servisi yapan kooperatif üyesi kadınlar, lezzet durağında Denizli'de başı çekiyor.
 
YAŞ PASTADA DEVRİM
Kooperatif üyesi kadınlar son dönemde glutene karşı hassas olan ve çölyak hastalığından muzdarip kişiler için yeni bir tat üretmeyi başardı. Diyet yapanların da rahatlıkla tüketebileceği unsuz (glutensiz), yağsız ve şekersiz yaş pastayı imal ederek satışa sundu. Kalori bakımından da oldukça düşük yaş pastanın tadı ise büyük beğeni topladı. Öyle ki hanımeller, siparişlere yetişmekte zorlanıyorlar.

 
16 YILDIR LEZZET DURAĞIYIZ
Hanımeller Ev Ürünleri Tüketim Kooperatifi Kurucu Başkanı Keriman Karaosmanoğlu, '2004 yılından bu yana Denizli'ye kooperatif olarak hizmet verdiklerini belirterek şunları söyledi:
 
"Ev lezzetini kurulduğumuz günden bugüne korumaya ve müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz. Kooperatif olarak 16 yıldır bir çok ev kadınımıza istihdam sağladık. Aile bütçelerine yaptıkları kendi ürünleriyle destek olmalarını sağlayacak bir platform olduk. Hem ev kadınlarımız hem de Denizli halkımıza hizmet ettik. İstiklal Caddesi Hürriyet İlkokulu’nun karşısındaki Hanımeller Kooperatifi Satış Ofisimizde, tuzlu, tatlı pasta ve börek, zeytinyağlı yemekler ve mezeler üretiyoruz. Ayrıca, bu yıl müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz özel bir yaş pastamız var. Tamamen glutensiz, yağsız ve şekersiz. Gluten hassasiyeti olan ve diyet yapan müşterilerimiz için ürettiğimiz bir ürün. Şimdiden büyük ilgi gördü. Bugüne kadar kooperatifimize destek olan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Kooperatif Satış Merkezi'nin Atalar Mahallesi 892 Sokak 8/22 numara Yağcı Mahallesi'nde yer aldığını belirten Karaosmanoğlu, 0 (258) 261 40 72 numaralı telefondan sipariş verilebileceğini söyledi.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliGlutensiz Pasta
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku