Gündem:
banner175
USAP üyeleri soydaşlarla iftar sofrasında buluştu
USAP Genel Sekreteri Mahir Altuğ, dünyanın her neresinde hangi dilden hangi ırktan olursa olsun bütün mazlumların ve mağdurların yanında olma gayesi ile bir araya gelen gönüllülerden oluşmuş bir sivil toplum örgütü olduklarını söyledi. Soydaşlarla bu yıl 6. Kez aynı iftar sofrasında bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Genel Sekreter Altuğ “6 yıldır gönüllü arkadaşlarımızla gönül coğrafyamızın farklı bir köşesinde Yunus Emre’nin diliyle “Gelin tanış olalım”  diyerek çeşitli etkinlikler düzenliyor, mahalli STK ve kanaat önderleri ile bir araya geliyoruz. ‘Adalet herkese hemen şimdi’ sloganını genel bir düstur olarak benimsiyor, gittiğimiz ülkelerdeki özellikle dezavantajlı kesimlerle bir araya gelmeye gayret ediyoruz.” dedi.
 
Yetimler de unutulmadı
Platform gönüllüleriyle bu Ramazan Ayında Balkanlarda iftar programları ve ziyaretler organize ettiklerini ifade eden Altuğ “Makedonya'da ve Kosova’da soydaşlarımızla Ramazanda birlikte olmak amacıyla Türkmen köylerinde ve yetimhanede iftar ederek bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Evlad-ı Fatihân olan Doğu Makedonya ve Kosova’da Türkmen kardeşlerimizle aynı sofrada iftarlar yaptık. Oradaki partner derneklerle organize edilen iftar programları cömert gönüllülerimizin destekleri ile geniş katılımlı ve bir çok ailelere ulaştırılan zekatlarla bereketli bir surette gerçekleşti. Soydaşlarımızın gönül dolusu selam ve muhabbetleriyle ülkemize geri döndük” dedi. Bir dizi ziyaretlerde bulunan USAP Heyeti, başta Üsküp Büyükleçisi Tülin Erkan Kara, Üsküp Ensar Yardımlaşma Derneği Başkanı Prof. Dr. Süleyman Baki, Yunus Emre ve Maarif Vakfı yöneticileri ile görüşmelerde bulundu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku