Gündem:
banner175
Vali Altıparmak'ın referandum güvenliği turu
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Güney, Buldan, Sarayköy, Babadağ, Çardak ve Bozkurt ilçelerine giderek, Kaymakamlarla toplantıda bir araya geldi.
 
Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile birlikte ilk olarak Güney ilçesine giden Vali Altıparmak, Kaymakam Vekili Sertaç Kırçuval, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra Buldan ilçesine geçti. Burada da Kaymakam Murat Sarı, İlçenin Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile toplantı düzenleyen Vali Altıparmak, ardından Sarayköy ilçesinde Kaymakam Fatih Akkaya ve Babadağ İlçesinde de Kaymakam Vekili Tevfik Kumbasar, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile düzenlenen toplantılarda bir araya geldi.
 
Çardak’a da giden Vali Altıparmak, Kaymakam Vekili Murat Karaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra Bozkurt ilçesine geçerek Kaymakam Vekili Uğur Tutkan, İlçenin Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile toplantı düzenledi.
 
Toplantılarda; 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan ‘Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’nda vatandaşlarımızın oy verme işlemlerinin İlimiz ve ilçelerimizde huzur içinde gerçekleşmesi amacıyla seçim güvenliği için alınan önlemler görüşüldü.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku