Gündem:
banner175
Vali Karahan, Gaziler ve şehit yakınlarıyla buluştu
Kayalar Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe, Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, askeri ve mülki erkan ile gazi ve gazi yakınları ile şehit aileleri katıldı.
 
Gaziler ve Şehit Ailelerire davetlerine icabet ettikleri için teşekkür eden ve masaları gezerek ailelerle görüşen Vali Hasan Karahan ve eşi şehit yakınlarımız ve gazilerimizle sohbet etti.
 
Etkinlikte bir konuşma yapan Vali Hasan Karahan, milletimizin şehitler ve gazilere verdiği değerin her şeyin üstünde olduğunu söyleyerek şunları söyledi;
 
“Bugün acılı bir günümüzdeyiz. Bir şehidimiz var. Cenabı Allah’ın rahmetine terfi etti. Çal İlçemizin Bayıralan Mahallesinde törenimizi icra ettik. Binlerce vatandaşımız katıldı. Şunu gördük ki insanımızın gözünde hiçbir endişe yok, Devletine karşı hiçbir kırgınlık yok, milletine karşı küskünlük yok ve gelecekten bir ümitsizliği yok. Umutla, gururla vakarlı olarak dimdik bakıyor.
 
Milletimizin bu duruşu bize güç veriyor. Milletimizin bu vakarlı duruşu olduğu müddetçe bu millet daha çok  başarılar elde eder. Mazlumun yanında zalimin karşısında olur. Yeterki 80 milyon vatandaşımız bu milli ruha verdiği önemi yaşasınlar ve yaşatsınlar. Bugün ayrıca gaziler ve şehitler derneğimizi ziyaret ettik. Orda da aynı şeyleri gördük. Gazi kardeşlerimizin gururu vakarı dik duruşları bizleri gerçekten mutlu ediyor. Allah sizlerden razı olsun. Allah bu milleti yer yüzünden eksik etmesin. Bu millet gerçekten hakkın ve adaletin sesi olan bir millet.
 
Burada tarihi yaşıyoruz. Bin sene önce laodikyada başkabir millet yaşamış ve kaybolmuş gitmiş. Tarihte birçok millet Medeniyetler kurmuşlar ama kaybolup gitmişler. Türk milleti bu gün ve geçmişte  olduğu gibi ilelebet kıyamete kadar hakkın ve adaletin yanında olarak dimdik duracak herzaman ekmeğini mazlumla paylaşacak ülkesinde ve evinde herzaman zor durumda olan insanların sığınacağı bir liman olacak.
 
Bu milletin evladı olmaktan sizlere hizmet etmekten gurur duyuyorum. Rabbim bize güç versin sizlere daha iyi şartlarda hizmet etmeye devam edelim. Allah bu milleti başımızdan eksik etmesin. Şehitlerimizi minnetle anıyoruz gazilerimize sağlık afiyet diliyoruz. Denizimiz 7 den 70’e hepsi gerçekten büyük bir seferberlikle şehidimizin hizmetine koştular. Dik duruşlar ve ailesinin bizi teselli etmesiyle guru duyuyoruz. Allah bize güç kuvvet versin ki dik duruşumuz ilelebet sürsün.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku