Gündem:
banner175
Vali Karahan, halkla buluştu
Valilik Konferans Salonunda düzenlenen Halk Toplantısına; Valimiz Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Kemal İnan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Daire Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
 
Toplantıda; vatandaşlarımız kişisel ya da mahallelerindeki sorun, talep ve şikâyetlerini Valimiz Hasan Karahan’a direkt olarak aktardı. Vali Karahan, vatandaşlarımızın sorularını cevaplayarak, çözüm bulunması için ilgili Daire Müdürlerine iletilen konularla ilgilenilmesi talimatını verdi.
 
Toplantıda söz alan vatandaşlar, bireysel ve mahallelerinde bulunan birçok sorun, talep ve şikâyetini aktarma fırsatı buldu. İş, eğitim ve sağlık konularının öne çaktığı konuları içeren sorunlar vatandaşlarımız tarafından toplantıda dile getirildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku