Gündem:
banner175
Vali Karahan'a ‘bomba açıklaması' çağrısı
Yazılı açıklama yapan Kasapoğlu, olayın üzerinden 20 gün geçmesine rağmen, ne valilikten ne de Emniyet Müdürlüğü’nden bir açıklama gelmemesini eleştirdi. Kasapoğlu, şunları söyledi:
 
“İlimizde uzun yıllardır görülmeyen cinayet,suikast,katliam ve terör amaçlı olduğu açık olan bu tür olaylar karşısında halkın bilgilendirilmemesi doğru değildir.Çünkü bu olay bir ya da birkaç kişiyi ilgilendiren polisiye bir vaka değildir.
 
HALK BİLGİLENDİRİLMELİ VE UYARILMALI
Bu bombalı düzeneğin hedefi kim ya da kimlerdi?O tarihte Tavas'taki şehit cenazesine katılmak için Denizli'ye gelen İçişleri Bakanı,Jandarma Genel Komutanı mıydı?Her gün oradaki kavşakta trafik görevi yapan polis ekipleri miydi?Yoksa başka bir şey miydi? Bunlar açıklığa kavuşturulmalı ve Denizli halkı bilgilendirilmeli ve uyarılmalıdır.
 
TERÖRLE MÜCADELEDE HALK DESTEĞİ ÖNEMLİ
Terörle mücadelede halkın desteği olmazsa başarı kazanılamaz.Terör le mücadele devlet ve milletin topyekün elele vermesi ve çabasıyla başarıya ulaşır.
Yıllardır barış ve  huzur ortamı  içinde yaşayan Denizlimizde panik yaratmayalım.Bu doğru.Ama halkımızında bu tür terör tehdit ve tehlikelerine karşı doğru bilgilerle donatılması ve uyarılması gereklidir.
Hiç bir tehdit halktan saklanarak, gizlenerek bertaraf edilemez.Terörün şakası yoktur.İhmali canlarımıza ve şehitlerimize mal olur.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku