Gündem:
banner175
Vali Yardımcısı Ata'ya veda
Vali Hasan Karahan’ın verdiği Polisevindeki yemeğe 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz ile Kurum Müdürleri Katıldı.
 
Yemekte konuşan Vali Hasan Karahan; Bir meslek büyüğümüzün görevini tamamlayarak alın açıklığı ve yüz akıyla emekli ediyoruz. Kendisinin deneyimleri ve bilgilerinede ihtiyaç duyulduğu anda yardıma geleceğine de inanıyoruz. Yaklaşık 7 aydır birlikte çalışıyoruz. Mülki İdare mesleğinin onurunu herzaman taşımış, milletine, devletine hizmet etmiş bir büyüğümüz. Sağlık ve sıhhat içerisinde bir emeklilik diliyorum. Muğla iline yerleşiyor, bizim de artık Muğlaya gittiğimizde uğrayacağımız bir abimiz var. Kendisine ve eşi Hanımefendiye sağlık ve mutluluklar diliyorum. Yaptığı hizmetler için devletimiz, milletimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
 
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1977 yılında mezun  olan Vali Yardımcısı Rifat Ata 1980 yılında Nevşehir Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Şanlıurfa/Birecik, Diyarbakır/Bismil, Muğla/Datça ve Kayseri /Develi’de Kaymakamlık, Afyonkarahisar, Yozgat, Konya, Muğla,  ve Kırıkkale’de, Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra, 01/12/2016 tarih ve 2016/861 sayılı Kararname ile Denizli Vali Yardımcılığı görevine atandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku