Gündem:
banner175
Valilik'ten seyahat açıklaması

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vaka sayısında artışlar yaşanan Koranavirüs (Covid-19) virüsünün en temel özelliği fiziksel temas, hava yolu gibi yollarla çok hızlı bulaşması nedenleri ile İçişleri Bakanlığı, iller arası teması da kesmeye başladı.
 
Önlemler kapsamında alınan il karantinası nedeniyle il dışına seyahat edeceklere de kısıtlama getirildi.
 
Denizli Valiliği’nden Vali Hasan Karahan imzasıyla yapılan açıklamada, Denizli’den il dışına otobüs ile yolculuk yapacak olanların seyahatlerinin yeni şartlar doğrultusunda yeniden düzenlendiği bildirildi.
 
Buna göre, tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilenler, birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar ile son on beş gün içerisinde Denizli’ye gelen ve kalacak yeri bulunmayıp ikamet yerlerine dönmek isteyenlerin seyahatlerine izin verilecek.
 
İl dışına çıkmak isteyenler, Denizli Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki 444 85 20 numaralı çağrı merkezini arayarak şehirlerarası seyahat taleplerini iletecekler. Belirlenen koşulları taşıyanlara Pamukkale Seyahat İzin Kurulu’nca “Şehirlerarası Otobüs Seyahat İzin Belgesi” düzenlenecek. Bu belge ile Denizli-Aydın-İzmir, Denizli-Antalya, Denizli-Afyonkarahisar-Ankara, Denizli-Bursa-İstanbul güzergahlarında otobüsle seyahat edebilecekler.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku