Gündem:
banner175
Vergi ödemeleri için vezneler hafta sonu açık olacak
Konuya ilişkin Pamukkale ve Merkezefendi belediyelerinden açıklama yapıldı.
 
PAMUKKALE’DE HAFTA SONU VEZNELER AÇIK OLACAK
Pamukkale Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ikinci taksit ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için gerekli tedbirleri aldı. Pamukkale ilçe sınırları içerisinde mükellefler, hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerden bunun yanı sıra Gözler Mahallesi’ndeki vezne ile Atatürk Caddesi ve Deliktaş’taki ek binalarda bulunan veznelerden ya da Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binası giriş katında bulunan Pamukkale Belediyesi Veznesi’nden de kolaylıkla ödeme yapılabileceği belirtildi. İnternet kullanıcılarının www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından ve tüm bunların yanı sıra PTT ile Halkbank Şubelerinden T.C. numaraları veya mükellef sicil numaraları ile rahatlıkla ödemelerini gerçekleştirilebileceği ifade edildi. Pamukkale Belediyesi, ödemeler noktasında önemli bir kolaylığı daha ilçe halkına sunuyor. 2 Aralık’a kadar Paraf kart özelliği bulunan kredi kartlarına 5 taksit, World kart özelliğinde kredi kartlarına 2+1 taksit imkânıyla vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmesi planlanıyor. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların vergi ödemelerinde mağdur olmamaları noktasında özel tedbirler aldı. Pamukkale’de vezneler 30 Kasım Cumartesi-1 Aralık Pazar günleri, 09.00-16.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

GEZİCİ VEZNE, HER GÜN ÜÇ MAHALLE’DE
Pamukkale Belediyesi’nin vatandaş memnuniyeti yüksek uygulamalarından biri olan Gezici Vezne’de vergi ödemeleri noktasında, hafta içi her gün üç mahallede olacak. Pamukkale Belediyesi Gezici Vezne hizmeti, Pazartesi günü saat 09.00-12.00 arası Uzunpınar Mahallesi’nde, saat 13.00-15.00 arası Irlıganlı Mahallesi’nde, saat 15.00-16.00 arası Korucuk Mahallesi’nde; Salı günü saat 09.00-12.00 arası Aktepe Mahallesi’nde, saat 13.00-14.00 Karakurt Mahallesi’nde, saat 14.00-16.00 arası Cankurtaran Mahallesi’nde;  Çarşamba günü saat 09.00-12.00 arası Pamukkale Mahallesi’nde, saat 13.00-16.00 arası Karahayıt Mahallesi’nde; Perşembe günü saat 09.00-11.00 arası Karşıyaka Mahallesi’nde, saat 11.00-12.00 arası Akhan Mahallesi’nde, saat 13.00-16.00 arası Pınarkent Mahallesi’nde; Cuma günü saat 09.00-12.00 arası Akköy Mahallesi’nde, saat 13.00-16.00 arası Anafartalar Mahallesi’nde hizmet verecek.
 
MERKEZEFENDİ VEZNELERİ HAFTA SONU HİZMET VERECEK
Merkezefendi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi konusunda vatandaşları uyardı. Merkezefendi Belediyesi, vergi ödemelerinin yapılacağı son günün 2 Aralık Pazartesi olduğunu bildirdi. Yapılacak olan ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’ ödemeleri için, Merkezefendi Belediyesi vezneleri 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günleri saat 09.00 ile 16.00 arası açık olacak.
Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası ve Tapu Müdürlüğü’nde bulunan veznelerde World Kart, Halk Bankası/Paraf Kart, Ziraat Bankası/Bankkart Combo kredi kartlarına üç taksit imkanı bulunuyor. Vergi ödemeleri Halk Bankası gişeleri, ATM ve internet bankacılığı sisteminden ve Merkezefendi Belediyesi resmi internet sayfası http://www.merkezefendi.bel.tr/ üzerinden de yapılabilecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku