Gündem:
banner175
YGS'ye gireceklere Büyükşehir otobüsleri ücretsiz
Denizli Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) gireceklere ulaşımda kolaylık sağlamak için farklı bir uygulamaya gitti. Hafta sonu YGS heyecanı yaşayacaklar ve sınavda görevli olanlar, sınav yerlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. 12 Mart 2017 Pazar günü YGS'ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde ücretsiz seyahat edebilecek.
 
Başkan Zolan'dan başarı mesajı
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu hafta sonu milyonlarca öğrencinin üniversiteye geçiş kapsamında katılacağı ilk sınav olan YGS’ye gireceklere başarılar diledi. Sınavın çok önemli olduğunu ancak başlangıç ya da son olmadığını vurgulayan Başkan Zolan, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz siz değerli gençlerimizin azimle hazırlandıkları YGS’de başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku