Gündem:
banner175
Yöneticilerden taziye mesajı: Kanları yerde kalmayacak
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı sırasında Afrin kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı. Türk askerinin ülke içinde olduğu gibi dışında da devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainlerle karşı canı pahasına mücadele ettiğini belirten Başkan Osman Zolan, bu kutsal vatan için canını veren şehitlerin kanının asla yerde kalmayacağını vurguladı.
 
Türkiye'nin PKK, PYD, YPG, DEAŞ, FETÖ adı ne olursa olsun, tüm terör örgütleri ve onları maşa olarak kullanan şer odaklarıyla bıkmadan, yorulmadan mücadele etmeye devam edeceğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Dualarımız şanlı ordumuzla. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı'ndan zaferle ayrılacağına inancımız tamdır. Tarih ülkesi için canı pahasına mücadele eden kahraman Türk evlatlarını altın harflerle yazacaktır."
 
Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nın Türkiye'nin bekası için olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Milletimiz, bu kutlu mücadelede canlarını ortaya koyan kahramanlarını minnetle anacaktır. Bu vesileyle Afrin kırsalında şehit olan hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
 
 
DTO BAŞKANI ERDOĞAN: ZALİMLERİN ORDULARINA KARŞI CEPHEYE KOŞTULAR
Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit ve yaralı askerlerimiz olduğunun açıklanması üzerine yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın yurdumuzda özgürce ebedi dalgalanması, vatandaşlarımızın kutsal bildikleri vatan topraklarında huzur içinde yaşaması için, sınırlarımızı korumak üzere 20 Ocak’tan bu yana Suriye topraklarında barışı da sağlamak amacıyla Zeytin Dalı Harekatı’nı yürütüyor. Kahraman ordumuz, tarih boyunca olduğu gibi bugün yine üzerine düşen sorumluluktan kaçmamış, uzun bir süredir bu coğrafyada zulüm gören soydaşlarımızla Müslüman kardeşlerimiz başta olmak üzere komşu ülkede yaşayanların can güvenliği ve refahı için de görevini yapmış, yapmaya da devam etmektedir! Bu süre zarfında hak bildiği bu değerler uğruna canını hiçe sayan kahramanlarımızdan bazıları şehadete ulaşmış, bazıları da yaralanıp gazi olmuştur. Bunlardan biri de, aslen Tavaslı olan ailesinin artık Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yaşadığını öğrendiğimiz hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek… Afrin kırsalındaki çatışmada şehit olan bu kahraman evladımız ile ülkemizin güvenliği için Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin sınır ötesinde yürüttüğü operasyonda şehadete eren kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, silah arkadaşları ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanarak gazi olan yiğit Mehmetçiklerimizin, acil şifa bulmalarını temenni ediyorum. Onlar, zalimlerin ordularına karşı ebabiller gibi cepheye koştular; vatanın bütünlüğü için Hak’kın rahmetine kavuştular! Allah onlardan razı olsun; vatan sağ olsun!”
 
AK PARTİ İL BAŞKANI FİLİZ: ACI YÜREĞİMİZİ YAKTI
Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Afrin'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Filiz mesajında; Türkiye güçlü bir devlettir. Terör ve teröriste gereken cevabı milletimiz vermekte ve vermeye de devam edecektir. Güvenlik güçlerimiz, milletimizin desteğiyle kahramanca mücadele vererek, hainleri saklandıkları yerleri dar etmeye devam edecek ve muzaffer olacaktır. " dedi.
Başkan Filiz yayınladığı yazılı mesajında devamla şunları ifade etti:
 “teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve koruculardan toplam 8 şehit verdiğimizi, 13 askerimizin de yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik. Şehitlerimizden birisi de Denizlili evladımız Uzman Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek’in acısı yüreğimizi yaktı.
Mazlumların sesi, mağdurların ümidi, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi; “Ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla şehadete koşan bu aziz milleti yolundan döndürecek bir silah daha icat edilmemiştir. Bin yıldır bu toprakları korumak için mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdüreceğiz. Allah'ın yardımıyla, ülke ve millet olarak terörün, terör örgütlerinin, teröristlerin ve onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun Dualarımız şanlı ordumuzla. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı'ndan zaferle ayrılacağına inancımız tamdır.


CHP İL BAŞKANI ERTEMUR: GÖZYAŞLARIYLA UYANDIK
Ali Rıza Ertemur, "Güne şehit haberiyle, anaların göz yaşıyla  uyandık. , Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerimize rahmet, milletimize  sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ertemur, “Şehit ateşi anaların, milletimizin ve Denizlimizin yüreğine düştü. Şehit olan tüm askerlerimizin acısını paylaşıyorum. AslenTavaslı olan, Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yaşadığını öğrendiğimiz hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in de şehadete eren yiğitlerimiz arasında olduğunu öğrenmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Afrin kırsalındaki çatışmada şehit olan bu kahraman evladımız ile operasyonda şehadete eren kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları, silah arkadaşları ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanarak gazi olan askerlerimize, acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku