Gündem:
banner175
Zabıta Teşkilatı 192 yaşında
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Zabıta Haftası nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, daire müdürleri ve personeli katıldı. Zabıta Dairesi Başkanı Tosun, “Sahada yaptığımız tüm uygulamalar ve denetimlerimizle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetindeyiz. Teşkilatımızın 192. kuruluş yıldönümü nedeniyle de sizi ziyaret ederek bugüne dek vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür etmek istedik” dedi.
 
Vatandaşların huzuru, sağlığı ve güvenliği için
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise zabıta teşkilatının vatandaşların huzuru, sağlığı ve güvenliği adına çalışmalar yürüttüğünü belirterek, fedakarca çalışmaları nedeniyle zabıta teşkilatını tebrik etti. Başkan Osman Zolan, “Sizler bizlerin gözü kulağısınız, görünen yüzümüz, dokunan elimizsiniz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın yanında, onların sağlığına ve yaşantısına önem veren bir kurumuz. Sizler de zabıta teşkilatı olarak bizleri temsil ediyorsunuz. Şehrimizin her noktasında güzelliklerin yapılması ve olumsuzlukların önlenmesi noktasında gayretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Zabıta Haftası tekrar hayırlı olsun” diye konuştu.    
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku