Gündem:
banner175
Zolan'dan şehit ailesine taziye mesajı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İdlib'de bulunan Mehmetçiklere karşı düzenlenen alçakça saldırıda şehit düşen Denizlili Piyade Onbaşı Halil Çankaya için taziye mesajı yayımladı.
 
Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak üzere Suriye’de bulunan kahraman Türk askerine yönelik hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklere bir kez daha Allah’tan rahmet dileyen Başkan Zolan, “Vatanı için gözünü kırpmadan canını veren evlatlarımızdan bir tanesinin Denizlimizden olduğunu üzüntüyle öğrendik. Şehidimiz Piyade Onbaşı Halil Çankaya’nın emaneti emanetimizdir" dedi.
Suriye rejiminin İdlib’de gerçekleştirdiği hain saldırıda Buldanlı Piyade Teğmen Ahmet Duyar ile birlikte yaralanan tüm Mehmetçiklerimize de acil şifalar dileyen Başkan Osman Zolan, Türk milletinin vatanı için gözünü kırpmadan kanını döken şehit ve gazilerini asla unutmayacağını vurguladı.
Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Yüce Mevla’m gözünü kırpmadan, canını sakınmadan vatanı ve milleti için sınırımızın ötesinde mücadelede eden şanlı ordumuzu ve Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin. Bu vesile ile hain saldırıda şehadet şerbetini içen hemşehrimiz Piyade Onbaşı Halil Çankaya ve tüm silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Denizlimize ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku