Gündem:
banner175
Zorlu Enerji'nin Acıpayam'daki prefabrik binaları okul olarak kullanılacak

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, ilçeye bağlı Yolçatı Mahallesi'nde bulunan eski okulun kullanılamaz durumda olması nedeniyle okul ihtiyacının doğduğu belirtildi.

Maahallede bulunan 3 prefabrik binanın Zorlu Holding bünyesindeki Zorlu Enerji tarafından Milli Eğitim Bakanlığına bağışlanarak eğitime kazandırıldığı kaydedildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Ali Fuat Atik, şuları söyledi:

"Hayırseverlerimizin eğitime kazandırdığı okullar, ilimize sadece nicelik olarak bir değer katmış olmuyor aynı zamanda nitelik olarak da başarılara imza atılmasına imkan sağlıyor. Hayırseverimiz Ahmet Nazif Zorlu'nun eğitime kazandırdığı Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi, Babadağ Hacı Mehmet Zorlu Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi buna en güzel örneklerdir. Bu özel ve güzel okullara bugün binaya en çok ihtiyaç duyulan bir nokta olan Acıpayam Yolçatı'da devredilen prefabrik binalar eklendi. Hayırseverimiz Sayın Ahmet Nazif Zorlu Bey'e eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum."

 Binaların, tadilat yapıldıktan sonra hizmete gireceği bildirildi.DENİZLİ (AA)

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku