Güney:
banner175
Bakan Zeybekci, selden zarar gören Güney ilçesine ziyaret etti
Güney ilçesinde geçen çarşamba akşamı dolu yağışının ardından başlayan sağanak, büyük zarara yol açtı. Sokak ve caddeleri göle dönüştüren yağmur nedeniyle bazı evleri su basarken, yolların ise çökmesine neden oldu. Yollardan selin etkisiyle sökülen parke taşları ve molozlar, ilçeyi savaş alanına çevirdi. Tarım arazileri de selden nasibini aldı.
 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sel felaketi yaşanan ilçeyi ziyaret etti. Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin Mayıs ayı ihracat rakamlarını açıkladığı toplantının ardından ilçeye geçen Bakan Zeybekci'ye; Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan da eşlik etti. Bakan Zeybekci, Güney Kaymakamı Vekili Fatih Bayram ve Güney Belediye Başkanı AK Parti'li Halil Ayhan'dan sel zararı hakkında bilgi aldı. Zarar gören tarım arazilerini yerinde inceleyen Bakan Zeybekci, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletin mağdur olan vatandaşların yanında olduğunu, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.
DHA / DENİZLİ
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İki ilçede daha vahşi depolamaya son verilecek
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ve Güney ilçelerinde de vahşi depolamaya son vereceği Katı Atık...

Haberi Oku