Güney:
banner175
Fevzi Tokat anısına eğitime önemli bağış
Güneyli iş insanı Yasin Tokat tarafından Güney ilçesi Tilkilik Mahallesinde ağabeyi adına yaptırılan Fevzi Tokat Ortaokulu, hizmete açıldı.
 
Okulun açılışı için düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan, Güney Kaymakamı Pınar Uz, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamımız Yasin Tokat ve eşi, davetliler ile öğrenciler katıldı.
 
Törende konuşan Vali Karahan, Hayırsever İşadamı Yasin Tokat’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek; Denizli’nin hayırseverlik konusunda önder, örnek ve öncü bir şehir durumunda olduğunu, bunların devamının geleceğini inandığını, Güney ilçesine  güzel bir eser kazandırıldığını belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu, Tokat’a plaket verdi.
 
Tamamı Tokat ailesi tarafından karşılanan ve toplam 3 milyon liraya mal olan okul, Bodrum ve zeminle birlikte 2 kat ve 16 derslikten oluşuyor.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İki ilçede daha vahşi depolamaya son verilecek
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ve Güney ilçelerinde de vahşi depolamaya son vereceği Katı Atık...

Haberi Oku