Güney:
banner175
Güney'de felaket
Güney İlçesi’nde sağanak yağış ve sel etkisini azaltınca ve sular yavaş yavaş çekilmeye başlayınca acı manzara da ortaya çıkmaya başladı. Güney İlçesinde ortalık savaş alanı gibi. 24 Mayıs’ta 15 dakikalık dolu yağışı ile başlayan felaket, Salı günü hem dolu hem de sağanak yağış ile adeta kabusa döndü.
Sağanak yağış ve sonrasında ne tarla kaldı, ne bahçe ne de yol. Çiftçi, esnaf ve vatandaşlar zarar tespit çalışması için suların çekilmesini beklerken bu gün yine 30 dakikalık sağanak yağış Güney İlçesini iyice perişan etti.
 
Yağış sonrası oluşan sel düzgün olan yollarında bozulmasına sebep oldu. Güney de ne alt yapı kaldı ne de üst yapı. Tarla ve bahçelerin durumu ve oluşan zarar ise henüz bilinmiyor. Zarar tespit çalışmalarının ise sel sularının tamamen çekilmesinden sonra belirlenecek. (Kaynak: Mericulukus.tv)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İki ilçede daha vahşi depolamaya son verilecek
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ve Güney ilçelerinde de vahşi depolamaya son vereceği Katı Atık...

Haberi Oku