Güney:
banner175
Vali Hasan Karahan Güney'i ziyaret  etti
İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Fatih Bayram, Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Bayram’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.
 
Daha sonra İlçe Entegre Hastanesine geçen Vali Karahan Poliklinik, Laboratuvar ve acil bölümlerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden Hastanenin genel yapısı hakkında bilgiler aldı.
 
Güney Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Ayhan belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili olarak bilgi verdi.
 
Güney ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.
 
Son olarak Menderes Nehri'nin kenarında bulunan ve doğal güzelliği bakımından görülmeye değer yerlerden biri olan Güney Şelalesine geçen Vali, buradaki incelemenin ardından ilçeden ayrıldı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İki ilçede daha vahşi depolamaya son verilecek
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ve Güney ilçelerinde de vahşi depolamaya son vereceği Katı Atık...

Haberi Oku