banner175
40 yıllık su deposu yenilendi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Honaz ilçesi Yukarıdağdere Mahallesi’ne nitelikli içme suyu hizmeti sağlamak için başlattığı alt yapı hamlesini tamamladı. Yukarıdağdere Mahallesi’nde bir süre önce incelemede bulunan DESKİ ekipleri mahallede su kesintileri yaşandığını, mevcut içme suyu deposunun 40 yıl önce yapıldığını ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığını tespit etti. Mahalle halkına yeni ve modern depodan nitelikli içme suyu hizmeti sunmak için harekete geçen Büyükşehir DESKİ, projenin hazırlanmasının ardından çalışma başlattı. Büyük bir hızla sürdürülen çalışmalar kapsamında Yukarıdağdere Mahallesi’ne 1 adet 300 metreküplük içme suyu deposu inşa edilirken, 1 adet de sondaj kuyusu açıldı. Mahalleye 4.500 metrelik içme suyu hattı döşenmesiyle tamamlanan çalışmaların ardından, vatandaşlar modern standartlarda içme suyuna hizmetine kavuştu.
 
“Hizmet destanı yazılıyor”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" düşüncesiyle hareket ettiklerini belirterek, "Her ilçemizde, her mahallemizde birbirinden önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Denizlimizde hizmet destanı yazmaya devam ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de Honazımızın Yukarıdağdere Mahallesi’nde yazıldı. Kısa zamanda tamamlanan alt yapı çalışmalarının sonunda vatandaşlarımız modern standartlarda  içme suyuna kavuştu. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku