banner175
Ak Parti Honaz'da başkan değişiyor
AK Parti Honaz ilçe Başkanı Zekeriya Akan yazılı açıklama yaptı: “2016’da Genel Merkez Teşkilat başkanlığımız tarafından Honaz İlçe başkanı olarak atandım. Partimizin ilkeleri ve vizyonu doğrultusunda ilçe başkanlığı görevimi teşkilat mensubu kardeşlerimiz ile birlikte en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde oldum. Daha önceden de ilçe başkanı, il genel meclis üyeliği başta olmak üzere değişik kademelerde görevlerde bulundum. Halen Büyükşehir ve Honaz belediye meclis üyeliği görevini yürütmekteyim.
 
Honaz ilçemiz başta olmak üzere Denizli’miz ve Türkiye’mizin inşası için liderimizin çizdiği bu kutlu yolda canla başla mücadele ederek verilen görevleri layıkıyla yapmanın onurunu yaşadım. Bu süreçte şahsıma desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, İl Başkanımız Necip Filiz, Honaz Belediye Başkanımız Turgut Devecioğlu, Milletvekillerimiz Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”
 
BAŞARILAR DİLİYORUM
İlçe Başkanı Zekeriya Akan açıklamasının devamında; “Cumartesi günü bir şenlik havasında yapmak için hazırlıklarını sürdürdüğümüz ilçe kongremizde Genel Merkezimizin adaylığını uygun gördüğü değerli kardeşim Mesut Türkoğlu’na delegelerimizin de desteği ve teveccühüyle nasip olursa ilçe başkanlığı görevini devredeceğim. Hizmete sevdalı, genç, dinamik ve heyecanlı kıymetli dava kardeşim Mesut Türkoğlu’na ve ekibine her zaman destek olacağımızı ve birlikte yürüyeceğimizi ifade ederek, şimdiden millete hizmet yolculuğunda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
 
Hareketimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmaya, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşma konusunda verilen mücadelenin içinde bir nefer olarak her zaman var olmayı sürdüreceğim. Bu duygu ve düşüncelerle Cumartesi günü bir şenlik havasında gerçekleştirmeyi planladığımız partimizin 6. olağan ilçe kongresine tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku