banner175
Belediye çalışanı, bağında tüfekle vuruldu
Olay, dün akşam, Pınarkent yakınlarındaki üzüm bağında meydana geldi. Honaz Belediyesi'nde otopark görevlisi olan Güven Acar, kendisine ait bağda çalışırken, kimliği belirsiz kişi tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Silah sesini duyup, gelenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Acar, sağlık görevlilerince ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, olay sonrası kaçan saldırganın kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı. Hastanede tedavisi süren Güven Acar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Honaz Belediye Başkanı CHP'li Yüksel Kepenek, olayın ardından yazılı açıklama yaptı. Saldırıyı kınadığını belirten Başkan Kepenek, "Güven Acar başarılı bir ameliyat geçirdi ve şu anda hastane süreci devam ediyor. Bu saldırıyı gerçekleştiren kişinin bulunması için çalışmalar sürüyor. Bu sürecin her aşamasını yakından takip edeceğimizi de herkesin bilmesini istiyorum. Sebebi ne olursa olsun şiddetle bir yere varılamayacağını herkes anlamalı" dedi. 
DHA / Honaz - Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku